Anne Stroot, ambulant begeleider

naam           Anne Stroot

woont          in Eibergen

geboren       op 15 december 1979

 

Hallo, ik wil me even voorstellen. Ik ben Anne Stroot, getrouwd met Michiel en moeder van twee prachtige jongens. In september verwachten wij ons 3e kindje.

Als opleiding heb ik SPH gevolgd in Utrecht. Op deze school werd een internationaal studietraject aangeboden. Ik heb hierdoor een half jaar stage kunnen lopen in Guatemala, iets wat al heel lang mijn wens was.

Na het behalen van mijn diploma ben ik met mijn man wederom naar Guatemala vertrokken en hebben wij een school opgericht om straatkinderen gratis onderwijs aan te bieden. Tot op heden wordt de school nog dagelijks volop gebruikt.

Na terugkomst heb ik in diverse takken van de geestelijke en psychische gezondheidszorg gewerkt. Op een gegeven moment merkte ik dat dit niet meer bij mij paste. Ik miste in deze functies de verbondenheid en de kleinschalige vorm van zorgverlening.

Helaas werd na een tijdje onze jongste zoon ernstig ziek en voelde ik mij geroepen om er volledig voor hem te zijn. Ik ben in deze periode gestopt met werken. Dit voelde voor zowel mij als mijn gezin erg goed en gaf mij tevens de kans om op zoek te gaan naar een organisatie die bij mij zou passen.

Eind 2016 ben ik bij Gezinscoaching.net terecht gekomen en daar heb ik vrij snel mijn draai gevonden. Ik vind dat ieder mens beschikt over kwaliteiten en zich ontwikkelt op zijn/haar eigen manier en naar zijn/haar eigen kunnen. De organisatie heeft dezelfde visie als ik, waardoor het zeer prettig werken is. Doordat ik oprecht geïnteresseerd ben in andere mensen voelen ze zich gehoord en gesteund. Ik benader mensen op een respectvolle, liefdevolle en positieve manier.

Ik krijg vaak van mensen terug dat ik een open, warme en positieve houding heb. Daarnaast kom ik rustig en geduldig over. Ik heb gevoel voor humor, ben enthousiast en spontaan.

Soms kan een kleine verandering al een heel groot verschil maken.

Anne Stroot, gezinscoach