Kelly Breukers

naam           Kelly Breukers

woont           in Haaksbergen

 

Hoi ik ben Kelly Breukers en ben 37 jaar. Ik woon samen met mijn man en 3 kinderen in Haaksbergen waar we een melkveebedrijf runnen. Ik ben bij Gewoonzorg.net werkzaam sinds januari 2021. Je kunt mij kort omschrijven als betrouwbaar, laagdrempelig, nuchter en sociaal met een gepaste dosis humor.

Na een aantal jaren gewerkt te hebben in een verpleeghuis ben ik de opleiding MBO Verpleegkundige gaan doen. Deze opleiding heb ik intern gedaan bij een GGZ instelling. Hier heb ik veel gezien en geleerd. Toen ik gediplomeerd was ben ik daar gebleven en heb ik uiteindelijk 12,5 jaar gewerkt op een intensieve voortgezette behandel kliniek. Hierdoor heb ik met verschillende doelgroepen mogen werken, denkend aan mensen met een verslaving, autisme, ADHD en schizofrenie.

Na 12,5 jaar in een grote ggz instelling gewerkt te hebben wilde ik graag een keer wat anders en het liefst wat kleiner waardoor de lijntjes tussen de hulpvrager en de hulpverlening/coach korter zijn. Nou dat heb ik hier gevonden.

Wat ik als kracht zie binnen deze organisatie is dat het kleiner is en dat er veel professionaliteit is waarbij de hulpvrager altijd op de eerste plek komt, er wordt aangesloten bij de wensen en behoefte van de hulpvrager.

 

Doe maar gewoon dan doe je gek genoeg.

 

 

Kelly Breukers, (jeugd)zorgwerker