Peter ten Beitel, ambulant begeleider

naam       Peter ten Beitel

woont       in Rietmolen

geboren   op 8 juli 1987

 

Hallo, ik ben Peter ten Beitel. Ik ben geboren en getogen in Rietmolen en woon daar nog steeds met veel plezier. Sinds kort ben ik onder andere coach bij Gezinscoaching.net en in de weekenden heb ik, samen met drie andere heren, een eigen cafeetje in Rietmolen dat als een hobby begonnen is. Deze werkzaamheden vallen goed te combineren.

Kim ken ik al sinds dat ik in de jeugd van v.v. Rietmolen voetbalde en zij samen met (haar man) Christian heel betrokken was bij ons elftal. Sindsdien hebben we altijd goed contact gehouden en na benadering van Kim zag ik het helemaal zitten om coach te worden binnen hun onderneming. Naast mijn werkzaamheden als coach houd ik ook de website en social media up-to-date en ben ik bezig met vormgeving voor folders en dergelijke.

Ik probeer mensen te motiveren en te laten geloven in eigen kunnen. Altijd met een respectvolle benadering en op basis van gelijkwaardigheid. Humor is daarbij een middel dat ik graag gebruik. Bij Gezinscoaching.net ben ik met deze waarden en benadering helemaal op mijn plek. Met elkaar vooruit; dat is mijn doel!

Peter ten Beitel, gezinscoach