Silvia Teselink


20160901_120107naam           
Silvia Teselink

woont           in Eibergen, samen met partner en twee kinderen

geboren       op 7 juni 1969

 

Hallo ik ben Silvia Teselink, geboren in Eibergen en daar opgegroeid met mijn tweelingzus en twee broers. Ik woon nog altijd in Eibergen met veel plezier, samen met mijn partner, onze zoon Sem en dochter Dewi.

Na mijn lagere school heb ik de MAVO en de MEAO (secretariële richting) gevolgd. Per toeval kwam ik in de deurwaardersbranche te werken. Van daaruit heb ik de deurwaardersopleiding gevolgd en ben ruim 15 jaar als toegevoegd kandidaat-gerechtsdeurwaarder werkzaam geweest. In de loop der jaren heb ik veel geleerd, ervaren en gezien.

Via een goede bekende ben ik in contact gekomen met Kim. Bij onze eerste ontmoeting had ik meteen een goed gevoel. Al snel kwam ter sprake dat zij binnen haar organisatie iemand zocht op het gebied van secretariële, administratieve en/of organisatorische ondersteuning, aangevuld met juridische kennis.

Van het een kwam het ander en inmiddels heb ik een parttime dienstverband bij Gezinscoaching.net. Een organisatie, met een missie en een visie, waarin ik graag wil meegroeien.

Naast mijn werk bij Gezinscoaching.net doe ik vrijwilligerswerk bij de stichting SchuldhulpOpMaat, waar ik sociale en praktische ondersteuning bied aan mensen met financiële problemen. Ik vind het leuk om andere mensen te ondersteunen en te helpen. Plannen en organiseren zijn taken die ik graag op mij neem. Ik ben een echte regeltante en wil graag alles in goede banen leiden. Verder ben ik enthousiast, vrolijk, gedreven en positief ingesteld.

 

Silvia Teselink,
regeltante bij Gezinscoaching.net